Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Αντώνιου Πολύδωρα

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος και η Πρόεδρος εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, προς τους οικείους του για την απώλεια του αείμνηστου Αντώνιου Πολύδωρα.
Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος κος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος ανέφερε τα κάτωθι:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συντοπίτη μας Αντωνίου Πολύδωρα. Ο Αντώνιος Πολύδωρας υπήρξε Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού.
Υπηρέτησε την πόλη μας, με συνέπεια και αφοσίωση, προσφέροντας μεγάλο έργο και επιδεικνύοντας περιβαλλοντική ευαισθησία, κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με τον Υμηττό.
Σε εκείνον οφείλεται η απομάκρυνση του νταμαριού από τον Λ. Τσακού και ο χαρακτηρισμός του ως Δημοτική έκταση, χώρος στον οποίο δημιουργήθηκε αθλητικό κέντρο και δημιουργήθηκαν οι υποδομές για σχολεία. Επίσης σημαντική είναι η συμβολή του και σε άλλα σημαντικά έργα υποδομής, όπως ύδρευση, αποχέτευση κ.λπ. .
Εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του Αντωνίου Πολύδωρα, σας καλώ να εκδώσουμε ψήφισμα, προς ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον θάνατό του».

Το Δημοτικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εν σώματι στην κηδεία.
3. Να κατατεθεί δάφνινο στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.
4. Η ταφή να γίνει με Δημοτική δαπάνη.
5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.
Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μαρία Σιώτου, Αναστασία Χαμηλοθώρη - Κουγιουμτζοπούλου, Αντώνιος Ρεκλείτης και Γεώργιος Ρεμούνδος.
Η απόφαση έλαβε τον αριθμό 65/2022.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech