Αρ. Απόφασης 182/ 2016 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ: Α) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ , Β) ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ , Γ) ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ κλπ

Η Οικονομική Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της - Την εισήγηση της προέδρου - Την τήρηση της Νομιμότητας. Ζ Εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, όπως, για το έτος 2017, η αποζημίωση για τη χρήση των αιθουσών στο Δημαρχείο, της αίθουσας εκδηλώσεων της Βίλας Σαλίγκαρου και του Δημοτικού κηποθεάτρου, διαμορφωθεί ως ακολούθως : α. Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» : 1. Σύλλογοι, σωματεία και λοιποί φορείς με έδρα εντός των ορίων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: χωρίς αντίτιμο. 2. Σύλλογοι, σωματεία και λοιποί φορείς με έδρα εκτός των ορίων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οπουδήποτε και αν βρίσκεται η έδρα τους: 3. Δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και φορείς κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα εντός των ορίων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού: 4. Κάτοικοι εκτός του Δήμου Παπάγου -Χολαργού και φορείς κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα εκτός των ορίων του Δήμου Παπάγου- Χολαργού : 4 5. Αν γίνει παραχώρηση του αμφιθεάτρου για περισσότερες από μία μέρες, τα παραπάνω ποσά πολλαπλασιάζονται επί τον αριθμό ημερών παραχώρησης του αμφιθεάτρου. 6. Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, αν γίνει χρήση πρόσθετων παροχών (φωτισμού, μικροφωνικών – μεγαφωνικών εγκαταστάσεων, κλπ) ο ενδιαφερόμενος θα επιβαρύνεται επιπλέον με 1 ,για κάθε παροχή.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός