Αρ. Απόφασης 180/ 2016 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017.

Η Οικονομική Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της - Την εισήγηση της προέδρου - Την τήρηση της Νομιμότητας. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ομόφωνα Εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, όπως, για το έτος 2017, οι παραχωρούμενοι Κοινόχρηστοι Χώροι, καθώς και τα Τέλη Κατάληψης αυτών, διατηρηθούν στα επίπεδα του 2016, δηλαδή : 1) Παραχωρούμενοι κοινόχρηστοι χώροι Α. ΠΛΑΤΕΙΕΣ Μέρος της Πλατείας Ελευθερίας(Παπάγου) συνολικής επιφανείας 80τ.μ.,για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων του παρακείμενου ζαχαροπλαστείου. Ο χώρος αυτός εφάπτεται του ζαχαροπλαστείου και είναι κατά ένα επίπεδο υψηλότερος από το επίπεδο της πλατείας οπότε δεν εμποδίζει τη χρήση της πλατείας. Β.ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙΝ/ΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ κατατασσόμενοι σε Ζώνες ως ακολούθως: ΖΩΝΗ Α, που περιλαμβάνει:  Τον παράδρομο της Λεωφόρου Μεσογείων από την οδό Κύπρου μέχρι την οδό Αρκαδίου  Την οδό Κύπρου, στο τμήμα της μεταξύ Λεωφ. Μεσογείων και Τσιγάντε.  το τμήμα της οδού Εθν.Αμύνης που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αναστάσεως και Κύπρου  Την οδό Περικλέους στο τμήμα μεταξύ Κλειούς και Ευριπίδου  Την οδό 25ης Μαρτίου

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός