Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

33η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (20/12/2023)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία), την 20η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55 – 1ος όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Σύναψης Σύμβασης Έτους 2024 με την «ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΕ» για την Συμμετοχή του Δήμου στο Ειδικό Συνδρομητικό Πρόγραμμα Απορριμματοφόρων Δήμων.
ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής νο.1887/2023 για πληρωμή παράβολων ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
ΘΕΜΑ 3ο: Απόδοση δαπανών παγίας προκαταβολής.
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση των Όρων Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού», με Κωδικό ΟΠΣ 6002232 και του Τεχνικού Παραρτήματος Υλοποίησης Υποέργου με Ίδια Μέσα.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση των Όρων Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Συνέχιση Δράσης Δομών παροχής βασικών αγαθών Δήμου Παπάγου-Χολαργού» με Κωδικό ΟΠΣ 6001955 και του Τεχνικού Παραρτήματος Υλοποίησης Υποέργου με Ίδια Μέσα.
ΘΕΜΑ 6ο: Διάθεση ποσού υπέρ Κοινωνικού Παντοπωλείου.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση διαχειριστικού απολογισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο κατά το Β’ εξάμηνο 2022.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πεπραγμένων και διαχειριστικού απολογισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο κατά το Α’ εξάμηνο 2023.
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση πρακτικού VI της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για τον έλεγχο δικαιολογητικών κατακύρωσης και ανάδειξης αναδόχου για το Τμήμα Δ΄ του Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Π.Α.Π. και των Σχολικών Επιτροπών Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, διάρκειας δύο (2) ετών, με δικαίωμα προαίρεσης ως προς τα υγρά καύσιμα (Συστ. Αριθμός ΕΣΗΔΗΣ 193917).
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για τον έλεγχο δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικής και οικονομικής προσφοράς, δικαιολογητικών κατακύρωσης και ανάδειξη οριστικού αναδόχου του ηλεκτρονικού διαγωνισμού – διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Αμόλυβδης βενζίνης για τις ανάγκες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού», διάρκειας δύο (2) ετών, με δικαίωμα προαίρεσης (Συστημ. Αριθμός ΕΣΗΔΗΣ 230149).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Νικόλαος Κουκής
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech