Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

29η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (15/11/2023)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία), τη 15η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55 – Α΄Όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Επικύρωση Πρακτικών της 25ης Συνεδρίασης Οικ. Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 2ο: Ορισμός υπόλογου εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή παράβολων ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
ΘΕΜΑ 3ο: Έκτακτη επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΘΕΜΑ 4ο: Απόδοση από την έκτακτη επιχορήγηση του ΥΠΕΣ, προς κάλυψη έκτακτων & επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την αύξηση του ενεργειακού κόστους, στα ΝΠΔΔ του Δήμου ΔΟΠΑΠ & ΔΟΚΜΕΠΑ».
ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή Δωρεών και Χορηγιών, για το Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
ΘΕΜΑ 6ο: Εξειδίκευση Πιστώσεων.
ΘΕΜΑ 7ο: Εκμίσθωση Περιπτέρου πώλησης προϊόντων καπνού κλπ., επί της Λ.Μεσογείων 158 (στον παράδρομο πλησίον του σταθμού «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ» του ΜΕΤΡΟ), της Κοινότητας Παπάγου και Κατάρτιση των Όρων Διακήρυξης της δημοπρασίας.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση 5ου πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού περί ελέγχου τεχνικών & οικονομικών προσφορών και ανάδειξη νέου προσωρινού αναδόχου για το τμήμα Δ, στον διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Π.Α.Π. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΕΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ» με ΣΥΣΤ. ΑΡΙΘΜΟ ΕΣΗΔΗΣ 193917,
ΘΕΜΑ 9ο: Ορισμός εξωτερικού συνεργάτη δικηγόρου.
ΘΕΜΑ 10ο: Εξώδικος συμβιβασμός με κα Ματθαίου Ανδριάννα.
ΘΕΜΑ 11ο: Εξώδικος συμβιβασμός με κο Γκούβη Δημήτρη.
ΘΕΜΑ 12ο: Εξώδικος συμβιβασμός με κο Καψουλάκη Γεώργιο.
ΘΕΜΑ 13ο: Συνεργασία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία InCommon στο πλαίσιο του έργου “ σΤροφή στη γειτονιά” που έχει ενταχθεί στην Πρόσκληση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ με τίτλο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ".

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Νικόλαος Κουκής
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech