Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

32η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (28 Σεπτεμβρίου 2022)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ( σε εφαρμογή των προβλεπομένων στην Εγκύκλιο 374/2022 του ΥΠ.ΕΣ, σε συνδυασμό με το Ν. 4954/2022 – ΦΕΚ 136), την 28η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Απαλλαγή υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής υπ’ αρίθ.1337 για πληρωμή του ΔΕΔΔΗΕ.

ΘΕΜΑ 2ο: Ορισμός υπόλογου εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή της ΔΕΔΔΗΕ για τοποθέτηση στύλου και φωτιστικού σώματος στην οδ. Αγ. Ιωάννη Θεολόγου 57 στην Δ.Κ. Χολαργού.

ΘΕΜΑ 3ο: Εξέταση Αίτησης της Αναδόχου εταιρείας «ΜΑΡΔΑΣ Β. - ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ Ν. - ΚΑΤΟΣΤΑΡΑΣ Η. Ο.Ε.» για 1η παράταση προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ».

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Πρακτικού 5 με τίτλο : «ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας κι ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., Δ.Ο.Π.Α.Π., καθώς και των Σχολικών Επιτροπών Α’/Βάθμιας και Β’/Βάθμιας Εκπαίδευσης» και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για την ανάδειξη οριστικών αναδόχων.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με τίτλο “Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων και μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού”.

ΘΕΜΑ 6ο: Χορήγηση εξουσιοδότησης για τη δυνατότητα υποβολής Αίτησης Ένταξης στο πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης αποδοχής των όρων συμμετοχής και υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο πρόγραμμα ΗΛΕΚΤΡΑ με τίτλο “Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιριακών Εγκαταστάσεων” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης – Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης & Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech