Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

21η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (29 Ιουνίου 2022)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί με Φυσική Παρουσία (διά Ζώσης), την 29η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55 – 1ος Όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση 1ου και 2ου πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού περί ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, αξιολόγησης τεχνικών προσφορών, οικονομικών προσφορών και κήρυξη προσωρινών αναδόχων για τα ΤΜΗΜΑΤΑ Ι & ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Διαχείριση μη επικίνδυνων στερέων αποβλήτων και διάθεση- μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων και υπολείμματος καθαρισμού δρόμων και κήπων» με αριθμό συστήματος 160265,1.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής, για την «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων», των τεχνικών προδιαγραφών της υπ΄ αρ. 12022100 μελέτης της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και των όρων της διακήρυξης.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση 4ου πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών περί ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και ανάδειξης οριστικών αναδόχων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α και Δ.Ο.Π.Α.Π, καθώς και των Σχολικών Επιτροπών Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης» με αριθμό συστήματος 145984.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση 3ου πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών περί ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και ανάδειξης οριστικών αναδόχων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια ειδών για τον εξοπλισμό του νέου κτιρίου Δημοτικών Πολυιατρείων –ΚΑΠΗ” με αριθμό συστήματος 155821

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης – Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης & Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech