Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

45η Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 4830 (ΦΕΚ 169/τ. Ά/18-9-2021), την 14η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Σύνταξη σχεδίου 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2021.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 92, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ».
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018».
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α και Δ.Ο.Π.Α.Π, καθώς και των Σχολικών Επιτροπών Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης», των τεχνικών προδιαγραφών της υπ΄αρ. 12021215 συνολικής μελέτης του Δήμου και των όρων της διακήρυξης
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση παράτασης της ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας», α/α ΕΣΗΔΗΣ: 143373, λόγω διακοπής λειτουργίας του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας παραλαβής και αποσφράγισης προσφορών του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Κλάδεμα δέντρων, διαχείριση προϊόντων κοπής και αποψίλωση σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου», α/α ΕΣΗΔΗΣ: 143877, λόγω διακοπής λειτουργίας του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας παραλαβής και αποσφράγισης προσφορών του Διεθνή Ανοικτού Ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την σύναψη συμφωνίας πλαίσιο για την «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού», διάρκειας δύο (2) ετών, α/α ΕΣΗΔΗΣ: 141026, 141027, λόγω διακοπής λειτουργίας του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ
ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμων Παπάγου – Χολαργού και Φιλοθέης – Ψυχικού Α.Ε. για το έργο: ‘Διοικητική υποστήριξη στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για την άσκηση αρμοδιοτήτων Υπηρεσίας Δόμησης’.
ΘΕΜΑ 9ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ταχυδρομικών τελών.
ΘΕΜΑ 10ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή παράβολων ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
ΘΕΜΑ 11ο: Απόδοση δαπανών παγίας προκαταβολής.
ΘΕΜΑ 12ο: Έκτακτη επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΘΕΜΑ 13ο: Εξειδίκευση πιστώσεων.
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση απολογισμού δωρεών σε τρόφιμα, είδη και φάρμακα Ά εξαμήνου για το έτος 2021 Κοινωνικού Παντοπωλείου – Κοινωνικού Φαρμακείου.
ΘΕΜΑ 15ο: Ορισμός εξωτερικών δικηγόρων.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech