Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

5η Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-03-2020, άρθρο 10 παρ. 1), την 10η Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να χορηγηθεί νέα παροχή 8κνΑ, με αριθμό 13064543, για τη σύνδεση στο δίκτυο χαμηλής τάσης φωτεινού σηματοδότη, στην οδό 17ης Νοεμβρίου, στο ύψος της πλατείας Κύπρου, μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Ψαρών στην Δημοτική Ενότητα Χολαργού.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού 2: Αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας» και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικού 2: Αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Υπηρεσίες συμβούλου για την αποτύπωση της ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, υποδομών και εγκαταστάσεων του Δήμου και σύνταξη ΣΔΑΕΚ» και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 4ο: Εξειδίκευση πιστώσεων.


Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη
Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech