Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

20η Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (20 Μαΐου 2020)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω Τηλεδιάσκεψης (λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του ιού Covid -19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/Α/ 11-3-2020), άρθρο 10, παρ.1), που θα γίνει την 20η Μαϊου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 , για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :
ΘΕΜΑ 1ο : Ορισμός υπόλογου εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή της ΔΕΔΔΗΕ
ΘΕΜΑ 2ο : Απόδοση Δαπανών Παγίας Προκαταβολής.
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ του Ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α και των Σχολικών Επιτροπών Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου»
ΘΕΜΑ 4ο : Δεύτερη Παράταση της προθεσμίας υπογραφής της Σύμβασης της εταιρείας «ΑΡΚΑ ΣΥΝΘΕΣΙΣ –ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ», για την προμήθεια με τίτλο «Εγκατάσταση Λυόμενου Στεγάστρου στα γήπεδα μπάσκετ του Λόφου Τσακού στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού».
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής Παραδοτέων :
Α3 : (Αριθμητικό μοντέλο Υπολογισμού)
Β1 : (1η Τριμηνιαία Αναλυτική Έκθεση) της Υπηρεσίας: «Παροχή Υπηρεσιών Ανεξάρτητου Συμβούλου Υποστήριξης του Δήμου στις Υπηρεσίες Ενεργειακής Αναβάθμισης - Αυτοματοποίησης Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων - Εφαρμογές Smart Cities, με Εξοικονόμηση Ενέργειας, στο Δήμο Παπάγου –Χολαργού».
ΘΕΜΑ 6ο : Εξέταση Αίτησης 1ης Παράτασης γενικής προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 92, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ».
ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ του Ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Επαναπροκήρυξη Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, διάρκειας δύο (2) ετών, με δικαίωμα προαίρεσης»
ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση Πρακτικού Φανερής Δημοπρασίας, για την Εκμίσθωση του Κυλικείου εντός του Δημοτικού Καταστήματος Παπάγου – Χολαργού.
ΘΕΜΑ 9ο : Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’ αρ.2018164 σύμβασης (ΑΔΑΜ: 18SYMV003701773) μεταξύ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και της εταιρείας «Κ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.» για την προμήθεια επιπλέον ποσοτήτων ελαστικών για τα οχήματα του Δήμου.
ΘΕΜΑ 10ο : Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’ αρ.2018165 σύμβασης (ΑΔΑΜ: 18SYMV003688439) μεταξύ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και της εταιρείας «Θ. ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Α.Ε.» για την προμήθεια επιπλέον ποσοτήτων ελαστικών για τα οχήματα του Δήμου.
ΘΕΜΑ 11ο : Υποβολή προς έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή αποφάσεων που αφορούν την προμήθεια υλικών και την παροχή υπηρεσιών για την λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Άννα – Μαρία Τσικρικώνη
Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικής Ανάπτυξης

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech