Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

7η Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (19 Φεβρουαρίου 2020)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει την 19η  Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: 

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση του από 7-2-2020 πρακτικού κλήρωσης υπαλλήλων παραλαβής για το έργο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 1ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ».

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη – αναδόχου του έργου με τίτλο: «Εσωτερική διαρρύθμιση οικήματος οδού Αναστάσεως 92, για τη στέγαση Νηπιαγωγείου», προϋπολογισμού 74.399,80 ευρώ με τον ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση Πρακτικού 3 του συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΩΝ, ΤΟΝΕΡ, ΚΛΠ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ» και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 5ο : Αποδοχή δωρεών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΘΕΜΑ 6ο : Αποδοχή δωρεών για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση του Απολογισμού του οικονομικού έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου – Χολαργού.

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση της Ά Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού έτους 2020 του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου – Χολαργού.

Η  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Άννα – Μαρία Τσικρικώνη

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech