Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

21η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (19 Ιουνίου 2019)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει τη 19η Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.30 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο : Σύνταξη Σχεδίου Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού, Οικ. Έτους 2019.
ΘΕΜΑ 2ο : Απόδοση δαπανών παγίας προκαταβολής.
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση 1ου Πρακτικού Αξιολόγησης Δικαιολογητικών Κατακύρωσης Προσωρινού Αναδόχου και Γνωμοδότηση προς την Οικ. Επιτροπή, για την ανάδειξη Οριστικού Αναδόχου του Συνοπτικού Διαγωνισμού «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ».
ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση Πρακτικού 2 του συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών” και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ
ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00 € (εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., των όρων διακήρυξης και των όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2019097 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης και γνωμοδότηση προς την οικονομική επιτροπή για την ανάδειξη οριστικών ανάδοχων για τον ανοιχτό διαγωνισμό "Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., Δ.Ο.Π.Α.Π. Καθώς και γάλακτος για το προσωπικό του δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α , Δ.Ο.Π.Α.Π. Και σχολικών επιτροπών Π.Ε. Και Δ.Ε."

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Βικτωρία Νικάκη

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech