Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

8η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (21 Φεβρουαρίου 2018)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει την 21η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :


ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων (Π.Α.Υ.) και διάθεση των σχετικών πιστώσεων έτους 2018.
ΘΕΜΑ 2ο : Σύνταξη σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2018
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση πρακτικών:


Πρακτικό Νο 1: Αποσφράγιση προσφορών και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής του συνοπτικού διαγωνισμού “Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. & Δ.Ο.Π.Α.Π.”
Πρακτικό Νο 2: Αποσφράγιση και αξιολόγηση Τεχνικών Προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού “Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. & Δ.Ο.Π.Α.Π.”
Πρακτικό Νο 3: Αποσφράγιση και αξιολόγηση οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού “Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. & Δ.Ο.Π.Α.Π.”


ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την υπηρεσία με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 59.996,16€, των όρων διακήρυξης και των όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2018008 μελέτης της Διεύθυνσης ΠΕ.ΚΑ.ΠΡΑ. του Δήμου.
ΘΕΜΑ 5ο : Καθορισμός των όρων διακήρυξης παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης δύο θέσεων περιπτέρων πώλησης προϊόντων καπνού και λοιπών ειδών, σε άτομα της παρ. 4 του άρθρου 76 του Ν. 4257/2014, τα οποία βρίσκονται στη Λ. Μεσογείων 224-226 & Πλ. Παπαφλέσσα Χρυσοστόμου Σμύρνης & Δαγκλή 4 στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού».
ΘΕΜΑ 6ο : Εισήγηση λήψης απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ&ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΤΟΥΣ 2018-2019.
ΘΕΜΑ 7ο : Εισήγηση λήψης απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ 2018».
ΘΕΜΑ 8ο : Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού της μελέτης: «Μελέτη Ανάπλασης οδού Ζακυνθινού για άρση επικινδυνότητας».
ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση Πρακτικού ΙΙ του διαγωνισμού για τη Μελέτη Ανάπλασης οδού Ζακυνθινού για άρση επικινδυνότητας.

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech