Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

38η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (08 Νοεμβρίου 2017)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει την 8η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων (Π.Α.Υ.) και διάθεση των σχετικών πιστώσεων.
2. Ορισμός Υπόλογου για τα Προνοιακά Επιδόματα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.
3. Εισήγηση λήψης απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ».
4. Έγκριση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ», προϋπολογισμού 728.248,98 € με Φ.Π.Α.
5. Έγκριση πρακτικών της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών λοιπών Προμηθειών και Υπηρεσιών (συνοπτικών διαγωνισμών):

Πρακτικό 1: Αποσφράγισης προσφορών και αξιολόγησης δικαιολογητικών του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών».
Πρακτικό 2: Αποσφράγισης και αξιολόγησης τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών» και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.

6. Έγκριση πρακτικού 1 περί αξιολόγησης τεχνικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμών για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τα οχήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και πετρελαίου θέρμανσης για το ΝΠΔΔ «ΔΟΚΜΕΠΑ».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ηλίας Αποστολόπουλος.

Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech