Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

08η Πρόσκληση σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (15 Μαρτίου 2017)

Σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, καλείστε να παραβρεθείτε σε ΈΚΤΑΚΤΗ Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει τη 15η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00. στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

1. Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής.
2. Έγκριση Πρακτικών :
α. Αποσφράγισης προσφορών και αξιολόγησης δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών.
β. Αξιολόγησης οικονομικής προσφοράς και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ».
3. Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων (Π.Α.Υ.) και διάθεση των σχετικών Πιστώσεων.
4. Έγκριση Πρακτικών :
α. Αποσφράγισης προσφορών και αξιολόγησης δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών.
β. Αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για ανάδειξη προσωρινών αναδόχων του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ».
5. Έγκριση του Πρακτικού Κατακύρωσης οριστικού αναδόχου, του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ».
6. Έγκριση Πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών Κατακύρωσης των προσωρινών Αναδόχων, του συνοπτικού Διαγωνισμού : « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2016» και ανάδειξη Οριστικών Αναδόχων.
7. Έγκριση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ», προϋπολογισμού 100.000,00 € με Φ.Π.Α.

Ο ΈΚΤΑΚΤΟΣ χαρακτήρας της Συνεδρίασης, συνίσταται στον ακόλουθο λόγο :
Για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες των Διαγωνισμών – Προμηθειών και, ιδιαίτερα, η Προμήθεια Βενζίνης για τα Οχήματα του Δήμου, της οποίας η τρέχουσα Σύμβαση, λήγει στις 13-3-2017.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech