Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

05η Πρόσκληση σε Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, (05 Μαρτίου 2024)

Καλείστε να παρευρεθείτε την Τρίτη 05 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00 στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού (Λ. Περικλέους 55), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 (Α’ 87) όπως αυτό συμπληρώθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023 (Α’ 163) και την υπ’ αριθ. 98/8182/26-01-2024 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Πόσες επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της «Κάρτας του Δημότη», ποια είναι τα προνόμια που έχουν από τον Δήμο οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πόσοι είναι κάτοχοί της και τι προνόμια έχουν; (Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Υφαντής)


2ο ΘΕΜΑ: Η ασφάλεια των δημοτών και η προστασία της Δημοτικής περιουσίας.
(Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Νομικός)


3ο ΘΕΜΑ: Η κοινωνική πολιτική και η προαγωγή της υγείας - προληπτική ιατρική.
(Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Μάγκος)


4ο ΘΕΜΑ: Πόσους εργαζόμενους απασχολεί σήμερα η υπηρεσία καθαριότητας και αν το προσωπικό είναι επαρκές. Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την προώθηση της ανακύκλωσης, για τη βελτίωση της συλλογής ογκωδών και πράσινων αποβλήτων και για την επέκταση του δικτύου του καφέ κάδου;
(Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Τσενεμπής)


5ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα Κυβερνοασφάλειας και Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. (Επικεφαλής Μαρία Σιώτου)


6ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με το θέμα των ιδιωτικών κάδων καθαριότητας. Τι σκοπεύει να κάνει η Δημοτική Αρχή, τι έχει προγραμματίσει και με τι χρονοδιάγραμμα.
(Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Χαμηλοθώρη - Κουγιουμτζοπούλου)


7ο ΘΕΜΑ: Ερωτήματα σχετικά με τις εταιρείες που κάνουν έργα (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΔΔΗΕ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ κ.τ.λ), που σε πολλές περιπτώσεις η αποκατάσταση του οδοστρώματος ή του πεζοδρομίου είναι ελλιπής, ενώ κατά τη διάρκεια των έργων παρατηρείται ελλιπής σήμανση και απουσία ενημέρωσης των περιοίκων. Υπάρχει λήψη μέτρων κατά των εταιρειών; Οι εταιρείες λαμβάνουν σχετική άδεια; Υπάρχει πλάνο αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί; (Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Πουρσαϊτίδης)


8ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τον προγραμματισμό της τεχνικής υπηρεσίας, για την υλοποίηση των έργων του τεχνικού προγράμματος 2024. (Επικεφαλής Δημήτριος Τούτουζας)


9ο ΘΕΜΑ: Υφιστάμενες ελλείψεις προσωπικού, συμβάσεις ορισμένου χρόνου και οργανόγραμμα.
(Επικεφαλής Αντώνιος Ρεκλείτης)


10ο ΘΕΜΑ: Ζήτημα - ερώτημα για τη Βιώσιμη Κινητικότητα στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού (προσβασιμότητα πεζοδρομίων και Δημοτικών κτηριακών εγκαταστάσεων, συνεχόμενη αλυσιδωτή μετακίνηση στον χώρο του Δήμου και των κτηρίων του χωρίς ασυνέχιες και εμπόδια).
(Επικεφαλής Απόστολος Καρανικόλας)

Συνεδρίαση Λογοδοσίας (1ο δίμηνο 2024)

 

Χολαργός, 01.03.2024

 

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Κουκής

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech