Σιαμάνης Βασίλειος

  • 12 Σεπ 2019

Κατάγομαι από το Παλαιοχώρι Μπότσαρη, Λάκκα Σουλίου του Νομού Ιωαννίνων. Κατοικώ στο Χολαργό από το 1976. Φοίτησα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού και αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Χολαργού.

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία.

Το 2014 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου – Χολαργού, με την Δημοτική Παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας» και Δήμαρχο τον Ηλία Αποστολόπουλο. Είχα θέσει και στο παρελθόν υποψηφιότητα, δύο φορές, με τη Δημοτική Παράταξη της οποίας ήταν Επικεφαλής ο Πάνος Δεμερτζής.

Από το 2014 έως σήμερα:
• Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος,
• Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
• Εντεταλμένος Σύμβουλος «Εξυπηρέτησης του πολίτη», για την οργάνωση, εποπτεία και εύρυθμη λειτουργία των ΚΕΠ Παπάγου και Χολαργού, για την προώθηση και υλοποίηση του προγράμματος της «Κάρτας Δημότη», καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος «Ασφαλής Γειτονιά».

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός