Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρ. απόφ. 35/2023 "Έγκριση της υπ’ αριθ. 8/2023 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με τη μερική τροποποίηση κρασπεδόρειθρου, επί της οδού Ασπασίας 26 της Κοινότητας Παπάγου"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει την υπ’ αριθ. 8/2023 (ΑΔΑ: ΨΙΜΠΩΞ1-Ι1Θ) απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με τη μερική τροποποίηση κρασπεδόρειθρου, επί της οδού Ασπασίας 26 της Κοινότητας Παπάγου και συγκεκριμένα:

Την τροποποίηση / απομείωση του παρτεριού που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο / έξοδο του υπογείου χώρου στάθμευσης του ακινήτου επί της οδού Ασπασίας 26 στην Κοινότητα Παπάγου και συγκεκριμένα αριστερά από την είσοδο όπως εξέρχονται τα οχήματα από αυτόν, μέχρι το σημείο που θα αποτελεί συνέχεια του υφιστάμενου πεζοδρομίου, ώστε να διατηρείται η υφιστάμενη φύτευση (θάμνος) και τη μετατροπή του σε πλακόστρωτη οδό.

Στο τμήμα που θα απομακρυνθεί το παρτέρι θα τοποθετηθούν κυβόλιθοι με τρόπο ώστε η τελική διαμόρφωση να αποτελεί συνέχεια του υφιστάμενου οδοστρώματος.

Η διαμόρφωση αυτή, θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα και έξοδα του ιδιοκτήτη και πριν την έναρξη των εργασιών οι ιδιοκτήτες υποχρεούνται να λάβουν άδεια εκσκαφής και υλοποίησης εργασιών από την αρμόδια υπηρεσία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών μας, μετά από αίτησή τους.

Η Πρόεδρος

Άννα - Μαρία Τσικρικώνη

Διαβάστηκε 284 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech