Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρ. απόφ. 84/2021 "Γνωμοδότηση για τη στέγαση του νεοϊδρυθέντος 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Ναυαρίνου 19 της Κοινότητας Χολαργού και διάθεση αιθουσών στα συστεγαζόμενα σχολεία (3ο Νηπιαγωγείο και παράρτημα 5ου

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει την υπ΄ αριθ. 9/2021 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.), σχετικά με τη στέγαση του νεοϊδρυθέντος 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Ναυαρίνου 19 της Κοινότητας Χολαργού και τη διάθεση αιθουσών στα συστεγαζόμενα σχολεία (3ο Νηπιαγωγείο και παράρτημα 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού) εντός του σχολικού συγκροτήματος και συγκεκριμένα:

1. Οι αίθουσες που βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου θα διατεθούν για τη λειτουργία των 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού και του παραρτήματος του 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού πλην της μεγάλης αίθουσας δίπλα στα γραφεία των διδασκόντων, που θα διατεθεί για τη λειτουργία της πρώτης Α’ Δημοτικού του νεοϊδρυθέντος 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

2. Οι αίθουσες που βρίσκονται στον 1ο και 2ο όροφο, καθώς και τα γραφεία που βρίσκονται στον 2ο όροφο του κτιρίου θα διατεθούν για τη λειτουργία του νεοϊδρυθέντος 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

3. Τα γραφεία που βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου θα διατεθούν στο 3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού καθώς και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού για τη στέγαση των διευθυντών και εκπαιδευτικών.

4. Τα WC του ισογείου θα διατεθούν στο 3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού και στο παράρτημα του 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, ενώ τα WC που βρίσκονται στον 1ο και 2ο όροφο, θα διατεθούν στο νεοϊδρυθέν 6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 535 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech