Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρ. απόφ. 216/2019 “Ορισμός μελών της Επιτροπής Διαχείρισης των δομών ΕΣΠΑ: Κοινωνικό Παντοπωλείο - Κοινωνικό Φαρμακείο"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Ορίζει ως μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Κοινωνικού Φαρμακείου, η οποία είναι 5μελής και απαρτίζεται από τους κάτωθι Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ.:
1. Μαρία Δημητριάδου - Καρασιμοπούλου, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, ως Πρόεδρο της επιτροπής.
2. Άννα - Μαρία Τσικρικώνη, Αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
3. Χρυσούλα (Χρύσα) Παρίση, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου - Χολαργού (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.)».
4. Νικήτα Κανάκη, Δημοτικό Σύμβουλο, προτεινόμενος από το σύνολο της μειοψηφίας.
5. Λουκά Ρίζο, Δημοτικό Σύμβουλο, προτεινόμενος από το σύνολο της μειοψηφίας.

Έργο της επιτροπής θα είναι η απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία των δομών και η έγκριση της τελικής κατάσταση των δικαιούχων κατόπιν εισήγησης των κοινωνικών λειτουργών των δομών ή της κοινωνικής υπηρεσίας. Τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου που η ένταξή τους έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Διαχείρισης μπορούν με αίτημά τους να ενταχθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Φαρμακείου χωρίς άλλη διαδικασία.

Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η Κοινωνική λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με αναπληρώτρια την Κοινωνική λειτουργό του Κοινωνικού Φαρμακείου, που είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς υπεύθυνες για τη λειτουργία των δομών.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 778 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech