Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρ. απόφ. 77/2019 “Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης: «Τοπογραφική αποτύπωση Κοιμητηρίου Παπάγου, Σταδίου Μαρκ Μαρσώ Χολαργού, οδού Μακεδονίας Παπάγου και οδού Σαρανταπόρου Χολαργού»”

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Εγκρίνει σύμφωνα με το σκεπτικό της εισήγησης, τον 1ο Συγκριτικό Πίνακα της μελέτης: «Τοπογραφική αποτύπωση Κοιμητηρίου Παπάγου, σταδίου Μαρκ Μερσώ Χολαργού, οδού Μακεδονίας Παπάγου και οδού Σαρανταπόρου Χολαργού», με ανάδοχο την εργοληπτική επιχείρηση «ΑΝΤΑΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Ε.Ε.» Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Χ. ΡΟΔΟΠΟΤΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε., όπως συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.

Ο παρών 1ος Συγκριτικός Πίνακας της μελέτης συντάσσεται για τον καθορισμό των μεταβολών στη συμβατική αμοιβή και ως προς το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης προκειμένου να συμπεριληφθούν οι αυξήσεις των ποσοτήτων των εργασιών που προέκυψαν κατά την υλοποίηση της σύμβασης. Οι εργασίες αυτές δεν μπορούν από τεχνική ή οικονομική άποψη να διαχωριστούν από την αρχική σύμβαση, λόγω του ότι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τού φυσικού αντικειμένου και κρίνονται απαραίτητες για την ολοκλήρωση αυτής.

Η αύξηση των ποσοτήτων των εργασιών προκύπτουν από τις μέχρι τώρα επιμετρήσεις (1η έως 3η αναλυτική επιμέτρηση) των ήδη εκπονημένων εργασιών των τριών πρώτων σταδίων και τις προσμετρήσεις από το υπόλοιπο τμήμα της σύμβασης, του 4ου σταδίου. Το ποσό της αμοιβής για τη σύνταξη των εργασιών αυτών προτείνεται να καλυφθεί από τις απρόβλεπτες δαπάνες, όπως αυτό καθορίζεται στο άρθρο 186 παρ. 4 του Ν. 4412/2016, αλλά και στο άρθρο 6 της σύμβασης.

Η δαπάνη τού 1ου Συγκριτικού Πίνακα παρουσιάζει μείωση έναντι της συμβατικής δαπάνης και η συνολική του δαπάνη χωρίς Φ.Π.Α. είναι 16.061,40€, ενώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% (3.854,74€) ανέρχεται στο ποσό των 19.916,13€. Η μείωση της συμβατικής δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 57,77€ με Φ.Π.Α. .

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 765 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech