Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρ. απόφ. 141/2018 “Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη”

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Υιοθετεί το ψήφισμα συμπαράστασης στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, που πρότεινε ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, το οποίο έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου - Χολαργού καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία οφείλουμε όλοι μας να υπερασπιζόμαστε σθεναρά το δικαίωμα της γνώμης και της έκφρασης κάθε πολίτη, πόσο μάλλον του πρώτου πολίτη της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας μας, της Θεσσαλονίκης.

Όσοι συστηματικά τα τελευταία χρόνια καλλιεργούν το μίσος και προπηλακίζουν Δημάρχους, πολιτικούς, αλλά και απλούς πολίτες απλά επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους, φέρουν ευθύνη για τέτοιου είδους γεγονότα.

Η Δημοκρατία θεμελιώνεται στην αρχή της ελεύθερης βούλησης και έκφρασης και αυτή την αρχή οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας.

 

Ο  Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 921 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech