Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
διακηρύττει τη δημοπρασία μειοδοτικής, φανερής και προφορικής για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση Δημοτικού Γυμναστηρίου στην Κοινότητα Χολαργού, βάσει του ΠΔ 270/1981, του Ν. 3463/2006, του άρθρου 272 του Ν. 3852.2010 και όλων των σχετικών διατάξεων και νόμων. Το ακίνητο πρέπει να έχει τις εξής απαραίτητες προϋποθέσεις για στέγαση Γυμναστηρίου:
• Για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής το κτίριο πρέπει να βρίσκεται εντός των τοπικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού και συγκεκριμένα εντός των οικοδομικών τετραγώνων, που περικλείονται από τις οδούς Μεσογείων – Περικλέους – 25ης Μαρτίου και Αναστάσεως.
• Να είναι απολύτως ασφαλές, κατασκευαστικά νόμιμο και να πληροί τους όρους χρήσης της ισχύουσας πολεοδομικής νομοθεσίας.
• Να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 200 τετραγωνικά μέτρα. Να διαθέτει δύο (2) κύριες αίθουσες για γυμναστική. Η μία αίθουσα για χρήση οργάνων γυμναστικής και η άλλη για μαθήματα ομαδικών αθλητικών προγραμμάτων.
Ειδικότερα το κτίριο θα πρέπει να πληροί τις κτιριακές προδιαγραφές που θέτει το άρθρο 4 του ΠΔ 219/2006 και να διαθέτει επί πλέον τους εξής χώρους/εγκαταστάσεις/υποδομές:
• Διαχωριστικό ανδρικών – γυναικείων αποδυτηρίων
• Τουλάχιστον δύο (2) τουαλέτες & τρείς (3) ντουζιέρες
• Μηχανήματα κλιματισμού στις δύο κύριες αίθουσες
• Είσοδο ΑΜΕΑ
• Να υπάρχει απόσταση από το έδαφος έως την οροφή στο εσωτερικό του κτιρίου τουλάχιστον 3,5 μέτρα.
• Να υπάρχει υδραυλική & αποχετευτική εγκατάσταση και τριφασικό ρεύμα
• Να είναι ευάερο & ευήλιο
• Τα δομικά υλικά κατασκευής του να μην περιέχουν επιβλαβή για την υγεία στοιχεία όπως π.χ. Αμίαντο

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι από τις 20/10/2024 έως και τις 08/11/2024.

Οι φάκελοι ενδιαφέροντος κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός), υπόψη της Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων, προκειμένου να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Η Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων, με επιτόπιο έλεγχο, κρίνει την καταλληλότητα των προσφερόμενων ακινήτων και αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντάσσοντας σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη των φακέλων.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής στη δημοπρασία αναφέρονται αναλυτικά στη συνημμένη Διακήρυξη (ΑΔΑ: 6ΣΧΧΩΞ1-ΥΓΗ).

Ο Δήμαρχος
Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech