Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ προς οικονομικούς φορείς για τη σύναψη σύμβασης συνεργασίας για την εφαρμογή, ανάπτυξη και αξιοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της ανακύκλωσης διενεργεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς οικονομικούς φορείς για τη σύναψη σύμβασης συνεργασίας για την εφαρμογή, ανάπτυξη και αξιοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) του Δήμου. 

Στο πλαίσιο αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σε κλειστό φάκελο πρόταση συνεργασίας, στην οποία θα αναφέρεται η πλήρης επωνυμία, έδρα, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), στο Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου Χολαργού, στην ταχ. δ/νση: Περικλέους 55 – Χολαργός Τ.Κ. 15561 μέχρι και την 16/04/2024 και ώρα 12:00. Πληροφορίες: Ν. Κωτούλας ή Σ. Δεριζιώτης (τηλ: 2106540211). 

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους για συνεργασία σε έντυπη μορφή εντός σφραγισμένου φακέλου με συστημένη ταχυδρομική επιστολή επί αποδείξει παραλαβής ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) με εντολή επιστροφής πρωτοκόλλου, αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων τους και εντός της αποκλειστικής προθεσμίας που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα www.dpapxol.gov.gr, ήτοι από 11/04/2024 έως και 16/04/2024 και ώρα 12:00 στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου, Περικλέους 55, Τ.Κ. 155 61.

Ο φάκελος της πρότασης συνεργασίας πρέπει να έχει την ένδειξη: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Υποβολή πρότασης για την σύναψη σύμβασης συνεργασίας για την εφαρμογή, ανάπτυξη και αξιοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) του Δήμου Παπάγου - Χολαργού»

Η ημερομηνία υποβολής του φακέλου πρότασης συνεργασίας αποδεικνύεται μόνο από το πρωτόκολλο εισερχομένων του Δήμου.

 

                                                                   Ο Δήμαρχος

 

                                                                                        

                                                                       Ηλίας Αποστολόπουλος

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech