Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Επαναληπτική δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση παραρτήματος 2ου Νηπιαγωγείου Παπάγου.

Περίληψη διακήρυξης
επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου
για τη στέγαση παραρτήματος 2ου Νηπιαγωγείου Παπάγου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Επαναλαμβάνει την προκήρυξη δημοπρασίας μειοδοτικής, φανερής και προφορικής για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση παραρτήματος του 2ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, καθώς δεν παρουσιάστηκε μειοδότης στην από 3919/2-3-2022 διακήρυξη δημοπρασίας. Το ακίνητο πρέπει:
• να βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
• να είναι προσπελάσιμο
• να έχει συνολικό εμβαδόν (το οικόπεδο) τουλάχιστον τετρακοσίων μέτρων (400 τ.μ. – συμπεριλαμβανομένων των δομημένων τμημάτων του)
• να αριθμεί κατ’ ελάχιστο δύο (2) αίθουσες διδασκαλίας κατάλληλες και με εμβαδόν τουλάχιστον 15 τ.μ., σύμφωνα με την κειμένη Νομοθεσία
• να αριθμεί κατ’ ελάχιστο ένα (1) γραφείο δασκάλων – διδασκόντων
• να διαθέτει αποθηκευτικό χώρο,
• να διαθέτει επαρκή περιφραγμένο αύλειο χώρο
• να είναι καλά διατηρημένο και να διαθέτει θέρμανση.
• Στους ανωτέρω χώρους θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ ή αλλιώς η δυνατότητα κατασκευής τους με δαπάνες του ιδιοκτήτη.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι από 04/05/2022 έως και τις 24/05/2022.
Η προσφορά κατατίθεται σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία (εκτός του φακέλου), στο Πρωτόκολλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός), υπόψη της Επιτροπής Καταλληλότητας, προκειμένου να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Η Επιτροπή Καταλληλότητας, με επιτόπιο έλεγχο κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερόμενων ακινήτων και περί του εάν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντάσσοντας σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου, αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής στη δημοπρασία αναφέρονται αναλυτικά στη διακήρυξη η οποία διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού www.dpapxol.gov.gr στη διαδρομή Διαγωνισμοί, Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί και χορηγείται από το Τμήμα Προμηθειών και Διαχείρισης Αποθηκών (κα Μ. Σταματάκη, κ. Ντοφέν, κα Σκλαβενίτη, κα Μπαφέτη) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 213 2002859,841,842, 913).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech