Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Απ’ ευθείας ανάθεση της εργασίας-υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνικού ασφαλείας έτους 2016»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προτίθεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας σε εφαρμογή του Ν. 3850/2010 «Κύρωση του Κώδικα Νόμων για την υγεία και την Ασφάλεια των Εργαζομένων», του Ν. 1568/1985, καθώς και του άρθρου 27 του Ν. 4304/23-10-2014, για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης, με τους ακόλουθους όρους:

 Το σύνολο των ωρών απασχόλησης του Τεχνικού Ασφαλείας για ένα έτος ορίστηκε στις 640,80 ώρες σύμφωνα με τα στοιχεία του υπάρχοντος προσωπικού.
 Το συνολικό κόστος για την παροχή υπηρεσιών του Τεχνικού Ασφαλείας ανέρχεται στο ποσό των 8.993,18 € για ένα έτος.
 Τα προσόντα του Τεχνικού Ασφαλείας αναφέρονται στο Ν. 3850/2011.
 Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι σύμφωνες με την υπ’ αριθμ. 3/2016 τεχνική μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
 Ο τεχνικός ασφαλείας πρέπει να έχει τα παρακάτω προσόντα (εναλλακτικά):
 Πτυχίο Πολυτεχνείου ή Πολυτεχνικής Σχολής Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ), του εσωτερικού ή ισότιμων σχολών του εξωτερικού, Μηχανολόγου Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Χημικού Μηχανικού κι επιπλέον κάθε άλλη ειδικότητα ΑΕΙ που το αντικείμενο σπουδών έχει σχέση με τις εγκαταστάσεις και την παραγωγική διαδικασία του ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, καθώς και άδεια άσκησης επαγγέλματος, που χορηγείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.).
 Πτυχίο Πανεπιστημιακής Σχολής του εσωτερικού ή ισότιμων σχολών του εξωτερικού που το αντικείμενο σπουδών έχει σχέση με τις εγκαταστάσεις και την παραγωγική διαδικασία του ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, καθώς και άδεια άσκησης επαγγέλματος, όταν αυτή προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
 Πτυχίο Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.), του εσωτερικού ή ισότιμων σχολών του εξωτερικού, ή πτυχίο των πρώην σχολών υπομηχανικών και των κέντρων ανωτέρας τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης (Κ.Α.Τ.Ε.Ε.), Τμήματος Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας και Ενεργειακής Τεχνικής κι επιπλέον κάθε άλλη ειδικότητα ΤΕΙ που το αντικείμενο σπουδών έχει σχέση με τις εγκαταστάσεις και την παραγωγική διαδικασία του ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
 Προϋπηρεσία που υπολογίζεται από την απόκτηση πτυχίου για τους τεχνικούς των περιπτώσεων 2.1.1. και 2.1.2. τουλάχιστον διετή και για τους τεχνικούς της παραγράψου 2.1.3. τουλάχιστον πενταετή.
 Για τους τεχνικούς ασφαλείας που έχουν παρακολουθήσει σχετικά προγράμματα επιμόρφωσης διάρκειας τουλάχιστον 100 ωρών η προϋπηρεσία μειώνεται ως εξής:
Α) για τους τεχνικούς των περιπτώσεων 2.1.1. και 2.1.2. κατά ένα (1) έτος.
Β) για τους τεχνικούς της περίπτωσης 2.1.3. κατά τρία (3) έτη.
 Κάτοχοι των παραπάνω προσόντων θεωρούνται και όσοι έχουν τίτλους ή σχετικά πιστοποιητικά της αλλοδαπής.
 Ο τεχνικός ασφαλείας υπάγεται απ’ ευθείας στη διοίκηση του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για την εκτέλεση εργασιών Τεχνικού Ασφαλείας καλούνται να υποβάλουν, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα γραφεία της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός), σε σφραγισμένους φακέλους:

Α) γραπτή προσφορά στην οποία θα αποτυπώνεται η προσφερόμενη τιμή, και
Β) τα κάτωθι απαιτούμενα δικαιολογητικά:
1. Αίτηση
2. Αντίγραφο πτυχίου η όπως αναφέρεται στο άρθρο 4 (Προσόντα ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) της παρούσας. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας ή αντιστοιχίας.
3. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
4. Αποδεικτικό Προϋπηρεσίας ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 2132027192 (Κ. Κωνστάντιος) και 2132002852 (Β. Μπαρδή).

 

Ο Δήμαρχος

Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech