Ενημερωτική Εκδήλωση Δήμου Παπάγου – Χολαργού και Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού, ευαίσθητος δέκτης των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων οργανώνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00-14:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου ενημερωτική εκδήλωση με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) μέσα από τη δράση «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».

Είχε προηγηθεί πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων της Ε.Σ.Α.μεΑ. με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου Μαρία όπου συναποφασίσθηκε η διοργάνωση της ανωτέρω εκδήλωσης για την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία ή χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους καθώς και την διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Στο ίδιο πλαίσιο αποφασίστηκε το Κέντρο Κοινότητας, το Τμήμα Κοινωνικής Φροντίδας και Πολιτικών Ισότητας και το Τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού να συνεπικουρεί το έργο της Ε.Σ.Α.μεΑ. για ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα να σχεδιάζεται συνεχής και εξατομικευμένη παρέμβαση από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός