Παιδική Γιορτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Δημιουργώ με πλώρη την ελπίδα

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με την ΧΕΝ Παπάγου, οργανώνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 την Παιδική Γιορτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΠΛΩΡΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55).

Σε ατμόσφαιρα χαράς, τα παιδιά θα νιώσουν της Άγιες Μέρες διασκεδάζοντας με ανάγνωση παραμυθιού, θεατρικό παιχνίδι κ.ά. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η μουσικός Καραμπεροπούλου Δήμητρα, με την συνοδεία ακορντεόν

Από την πλευρά του Δήμου, η καλλιτέχνης Ράνυ Γεωργουδάκη θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά με εργαστήρι πηλού, ενώ θα ακολουθήσει μουσικοκινητική αγωγή από ομάδα γυναικών της ΧΕΝ Παπάγου.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με διανομή δώρων στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου, χορό και μπουφέ.

Χορηγοί: Ο σύλλογος «LIONS Ολυμπιάδα», η ΧΕΝ Παπάγου, οι Σύλλογοι Γονέων του 6ου Νηπιαγωγείου Χολαργού και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

 

                                                                                                                                                                                                     

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός