Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Μια Αγκαλιά για Όλους με Μουσικές Νότες Αγάπης Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στο πλαίσιο του προγράμματος Δράσεων και Εκδηλώσεων Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Προσφοράς «Μια Αγκαλιά για όλους», διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» την εκδήλωση με τίτλο «Μουσικές Νότες Αγάπης».

Μια μουσική βραδιά ζεστασιάς και αλληλεγγύης με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου όπου θα συγκεντρωθούν και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο κιθαρίστας-τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού Νίκος Πλιός και η τραγουδίστρια Ιουλία Καραπατάκη θα μας κρατήσουν για δύο ώρες συντροφιά με συνοδεία πιάνου από τον Άρη Κονιδάρη και με συνοδεία κρουστών από τον Άρη Μπακάλη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία του τμήματος ΚΑΠΗ του Δήμου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ Μιμή Ρουφογάλη και την Χορωδία θα διευθύνει η Κατερίνα Μάσκα.

 

                                                                                                                                                                 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech