Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ενισχυτική Διδασκαλία: Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στηρίζει τους Μαθητές και τις Οικογένειες με πράξεις αλληλεγγύης Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας, συνεχίζει και τη σχολική χρονιά 2024-2025, τη λειτουργία της ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές/ριες Δημοτικού (τάξεις Α’ έως ΣΤ’) με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 139/10-11-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το πρόγραμμα αυτό, που απευθύνεται σε οικογένειες με κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες, αποδεικνύει την αφοσίωση του Δήμου στην υποστήριξη των παιδιών και την ενίσχυση της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν από έμπειρους εθελοντές εκπαιδευτικούς, μία φορά την εβδομάδα, ξεκινώντας τον Οκτώβριο. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι απλώς μια εκπαιδευτική ενέργεια, αλλά μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, ενισχύοντας τους δεσμούς της κοινότητας. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού εκφράζει την βαθιά του ευγνωμοσύνη στους εθελοντές εκπαιδευτικούς που, με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια, στηρίζουν τα παιδιά μας, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια και γνώση.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται  είτε στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός, ισόγειο) είτε  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Οργανωτική υπεύθυνη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, κα. Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, – 2132002831/893, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, δίνοντας έτσι στα παιδιά τους την ευκαιρία να βελτιώσουν τις σχολικές τους επιδόσεις σε ένα περιβάλλον υποστήριξης και φροντίδας.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech