Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο αθλητισμός δεν κατακτά μόνο κορυφές, αλλά και καρδιές, χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα σε ανθρώπους και πολιτισμούς.

Αθλητισμός

Καλώς ήρθατε στην ενότητα Αθλητισμού του Δήμου μας, όπου η δράση και η ενέργεια είναι καθημερινότητα. Εδώ, ο αθλητισμός αντιμετωπίζεται ως ένα ζωτικό στοιχείο για την υγιή και δραστήρια ζωή των κατοίκων μας. Ο Δήμος παρέχει μια πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων για όλες τις ηλικίες. Διαθέτουμε σύγχρονα αθλητικά κέντρα, γήπεδα, κολυμβητήρια και πάρκα, όπου οι δημότες μπορούν να ασκηθούν, να ανταγωνιστούν και να χαρούν την αδρεναλίνη του αθλητισμού. Ενθαρρύνουμε την ενεργή συμμετοχή σε αθλητικά δρώμενα, από ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι ατομικές δραστηριότητες όπως τένις και κολύμβηση. Ο Δήμος μας οργανώνει επίσης τακτικά αθλητικές εκδηλώσεις και τουρνουά, προωθώντας τον υγιή ανταγωνισμό και την κοινωνική συνοχή. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τον αθλητικό πνεύμα και να προάγουμε τη φυσική ευεξία και την ψυχική υγεία. Ενταχθείτε στην κοινότητα αυτήν που αγαπά την άσκηση και τον αθλητισμό, και ανακαλύψτε τη δύναμη της αθλητικής ζωής μαζί μας!

Πρόγραμμα Γυμναστηρίων

program_papagou

Τιμές Προγραμμάτων

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Τμημάτων 2024

Πίνακες Αθλητικών Εγκαταστάσεων

papagou

Τα Δημοτικά Γυμναστήρια

ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ

ΕΑΚ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΘ. ΚΕΝΤΡΟ Β. ΞΥΔΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ ΠΑΡΚΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΓΟΥ

ΣΤΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες, Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας καλωσορίζω στην ενότητα Αθλητισμού του Δήμου μας. Ο αθλητισμός αποτελεί κρίσιμο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μια πηγή υγείας, ευεξίας και κοινωνικής συνοχής. Είναι ένας τομέας που ο Δήμος μας επενδύει συνεχώς, προσφέροντας αθλητικές εγκαταστάσεις πρώτης κλάσης και προγράμματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και ενδιαφέρον των δημοτών μας. Είτε είστε νέος ή ηλικιωμένος, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, στον Δήμο μας υπάρχει πάντα χώρος για εσάς να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας άθλημα. Μέσα από τους αγώνες, τα τουρνουά και τις καθημερινές προπονήσεις, οι αθλητές μας διδάσκουν τις αξίες της πειθαρχίας, της αφοσίωσης και της ομαδικότητας, ενισχύοντας τον υγιή τρόπο ζωής. Σας προσκαλώ λοιπόν να δραστηριοποιηθείτε, να υποστηρίξετε τις αθλητικές μας δράσεις και να εμπλακείτε ενεργά στις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε την κοινότητά μας πιο δυνατή, πιο ενεργή και πιο ενωμένη.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech