Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ενημέρωση για διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων Κύριο

Ενημερώνουμε τους κάτοικους και επαγγελματίες του Δήμου Παπάγου Χολαργού ότι σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν.4830/2021 δόθηκε νέα ευκαιρία έως την 30η Ιουνίου 2022 για διόρθωση των τμ των ακινήτων τους ώστε να χρεώνονται σωστά τα δημοτικά τέλη, ο δημοτικός φόρος και το ΤΑΠ και να μην προκύψουν στο μέλλον υπέρογκες αναδρομικές χρεώσεις. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διόρθωσης τ.μ. https://tetragonika.govapp.gr/ για να δηλώσουν την ορθή επιφάνεια ή χρήση των ακινήτων τους. Οι χρεώσεις σε διαφορές τ.μ. θα αφορούν το διάστημα από 1/1/2020 έως και την ημερομηνία της δήλωσης και πρόστιμο 20% επί του ποσού που θα προκύψει.

Οι χώροι που θα πρέπει να δηλωθούν είναι η κύρια οικία και επιπλέον τυχόν νομιμοποιήσεις αυθαίρετων χώρων, αποθήκες (ηλεκτροδοτούμενες ή μη), θέσεις στάθμευσης (ανοιχτές ή κλειστές), κοινόχρηστοι χώροι, δικαίωμα μελλοντικής δόμησης και αλλαγή χρήσης (πχ. από οικιακή σε επαγγελματική ή το αντίστροφο). Προσοχή! θα πρέπει να περιγράψετε με λίγα λόγια τους βοηθητικούς χώρους ( αποθήκη ή γκαράζ, υπόγειοι, ισόγειοι ανοιχτοί ή κλειστοί) και τις νομιμοποιήσεις (με ποιο νόμο έχουν νομιμοποιηθεί) στο πεδίο «Περιγραφή Χρήσης Βοηθητικών Χώρων»

Για περισσότερες πληροφορίες αποστείλτε τις απορίες σας και τηλέφωνο επικοινωνίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech