Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ημερίδα Επιχειρηματικότητας Κύριο

Ημερίδα για την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Skywalker, η οποία απευθυνόταν σε επιχειρηματίες, αυτοαπασχολουμένους, startups, συμβούλους επιχειρήσεων, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, mentors επιχειρηματικότητας και στελέχη επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, όπου ανέπτυξε το σχεδιασμό του Δήμου για τη δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου, αλλά και για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων.

Επιπλέον ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρουσίασε ευκαιρίες επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης που δημιουργούνται σε τοπικό κυρίως επίπεδο, καθώς και τρόπους ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα επίσης μίλησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου καταστηματαρχών Παπάγου – Χολαργού, κ. Άγγελος Μπελιτσάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού κ. Δρανδάκης, ο Διευθυντής του τομέα επικοινωνίας του ΣΕΒ κ. Βέργαδος, και οι κ.κ. Ιωάννα Λαγουμίδου, Γρηγόρης Ταπεινός, Παναγιώτης Οικονόμου και Ιωάννης Κώτης.

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech