Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα Κύριο

Η πιο Ελληνική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, που παίζεται για 13 χρόνια, μεγάλη επιτυχία , θα είναι φέτος κοντά μας για να μας ταξιδέψει στα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα!
Καλικάτζαροι, έθιμα και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, χορός και ζωντανή μουσική παρασύρουν τα παιδιά στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων όπως την είχε ερμηνεύσει ο λαός μας με όμορφα τραγούδια, χορούς και μαγικά ξόρκια!
Ο στόχος της παράστασης είναι να γνωρίσουν τα παιδιά, μέσα από ένα παραμυθένιο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και την παρέα ενός καλαντομάγου, τα Ελληνικά κάλαντα και τα έθιμα του δωδεκαημέρου όπως μας τα παρέδωσε, μέσα από τις συλλογές του ο λαογράφος μας , Νικόλαος Πολίτης!

Οι καλικάτζαροι, ο Άγιος Βασίλης ο Καππαδόκης, και τα ίδια τα έθιμα των Χριστουγέννων συνθέτουν μια χαρούμενη ιστορία γεμάτη χρώματα, μαγεία, και εκπλήξεις ,που θα αγγίξει τα παιδιά του σήμερα.

Τα παιδιά θα δουν και θα ακούσουν ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα, φλογέρες, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα κ.α.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech