Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Στην εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο κ. Νικόλαος Κουκής προερχόμενος από την παράταξη του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, «Μαζί για την Πόλη μας Παπάγου - Χολαργού».

Στις άλλες δυο θέσεις του Προεδρείου εκλέχθηκε από την μείζων αντιπολίτευση ο Αλέξανδρος Νομικός στη θέση του Αντιπροέδρου και από την παράταξη του Δημάρχου, ο Δημήτριος Τσενεμπής, στη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ολοκληρώθηκαν επίσης οι διαδικασίες ανάδειξης και της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Να σημειώσουμε ότι η Δημοτική Επιτροπή από την 01.01.2024 ασκεί τις αρμοδιότητες της οικονομικής επιτροπής, της επιτροπής ποιότητας ζωής, καθώς και της εκτελεστικής επιτροπής, οι οποίες καταργούνται. 

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού είναι ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος. Η σύνθεση που προέκυψε κατά την εκλογική διαδικασία είναι:

Τακτικά Μέλη: Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, Αθανάσιος Βαλυράκης, Αγλαϊα Σουρανή και Μιχαήλ Υφαντής από την παράταξη του Δημάρχου και από τις άλλες παρατάξεις ο Δημήτριος Οικονόμου και η Αναστασία Χαμηλοθώρη - Κουγιουμτζοπούλου.

Αναπληρωματικά Μέλη: Αικατερίνη Γκούμα, Κυριάκος Λινάκης, Θεόδωρος Πουρσαϊτίδης και Δήμητρα Ρουφογάλη, από την παράταξη του Δημάρχου και από τις άλλες παρατάξεις η Αικατερίνη Τούτουζα και ο Αντώνιος Ρεκλείτης.

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δήλωσε: 

"Στο ξεκίνημα της νέας δημοτικής περιόδου είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας και να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Δήμο στη νέα εποχή.

Αναφορικά με τις σημερινές αρχαιρεσίες θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καλωσορίζοντας ιδιαίτερα τα νέα μέλη. Συγχαίρω άπαντες για την εκλογή τους στο ΔΣ του Δήμου μας και προσδοκώ στη συμβολή τους με αφοσίωση και εργατικότητα στην επόμενη μέρα του Δήμου μας.

Να συγχαρώ επίσης, τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαο Κουκή. Είμαι βέβαιος για την άρτια εκτέλεση των νέων του καθηκόντων του, καθώς είναι ένας έμπειρος και ικανός συνεργάτης.

Επίσης να ευχηθώ στα άλλα 2 μέλη του προεδρείου να επιτύχουν στα νέα τους καθήκοντα και στην Δημοτική Επιτροπή μια δημιουργική και επιτυχημένη πορεία.

Όσον αφορά στη Δημοτική Επιτροπή, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα που μας δίνει η σχετική εγκύκλιος, στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πάρουμε απόφαση για τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των παρατάξεων στις συνεδριάσεις, χωρίς δικαίωμα ψήφου".

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech