Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ορκωμοσία νέας δημοτικής Αρχής Δήμου Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Ηλίας Αποστολόπουλος: «Συμβόλαιο τιμής η εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου για τρίτη συνεχόμενη φορά.

«Όσο περήφανος νιώθω κοιτάζοντας πίσω τα όσα κάναμε, άλλο τόσο αποφασισμένος είμαι να δω να πραγματοποιούνται όσα έχουμε σχεδιάσει και υποσχεθεί.

Στόχος μου είναι, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού το 2030, να αποτελεί έναν δήμο πρότυπο, έναν δήμο που θα χαίρεσαι να ζεις, έναν πράσινο, σύγχρονο, ψηφιακό, ανθεκτικό Δήμο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχουμε» δήλωσε από την κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» κατά την τρίτη συνεχόμενη ορκωμοσία του ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε από καρδιάς την οικογένειά του, τους συνεργάτες του, τους πολίτες και το προσωπικό του Δήμου, καθώς και όλα τα μέλη της παράταξης «Μαζί για την Πόλη μας», αναγνωρίζοντας την σημαντική συνεισφορά τους στην πορεία της παράταξης που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζει με μεγαλύτερη εμπειρία, πάθος για δημιουργία και αποφασιστικότητα.

Δεσμεύτηκε ότι μαζί με τους συνεργάτες του θα δουλέψουν με ήθος, με διαφάνεια, με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους πολίτες, προκειμένου ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού να γίνει ένας Δήμος πρότυπο.

Την ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής Παπάγου – Χολαργού τέλεσαν οι Πανοσιολογιότατοι Αρχιμανδρίτες κ.κ. Συμεών Βενετσιάνος και Δαμασκηνός Φυλακτός και την τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος προσωπικοτήτων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ανάμεσα τους, η αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος κα Ζωή Ράπτη, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτριος Νικολάου, η σύζυγος του αείμνηστου Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη, κα Λιούμπα Σκούρτη, o πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αντώνιος Αυγερινός, o Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Γεώργιος Σκούμας, o Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, κ. Τάσος Μαυρίδης, o Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής κ. Πέτρος Διακογιάννης εκπροσωπώντας τον νέο δήμαρχο κ. Γιάννη Μυλωνάκη, ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης, διευθυντές και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech