Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Προτεραιότητα η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης Κύριο

Είναι πασιφανές ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα, είναι όλο και πιο συχνά, αλλά και πιο έντονα. Τρανταχτό παράδειγμα, η κακοκαιρία “Daniel” που πλήττει πολλά μέρη της χώρας μας τις τελευταίες ώρες. Κακοκαιρία που έπληξε και την πόλη μας, χθες 6 Σεπτεμβρίου.

Τα προηγούμενα χρόνια μια μεγάλη περιοχή του Παπάγου μετά από κάθε βροχόπτωση, αντιμετώπιζε προβλήματα, με την οδό Κύπρου να μετατρέπεται σε ποτάμι και να κινδύνευαν άνθρωποι και περιουσίες, όπως και το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και το ΕΚΑΒ.

Ο Δήμος μας, παρέδωσε έτοιμη μελέτη και άσκησε έντονες πιέσεις, προκειμένου να γίνει το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο, στην περιοχή αυτή του Παπάγου, από την Περιφέρεια Αττικής και μετά την ολοκλήρωσή του, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μετά από έντονες βροχοπτώσεις όπως η χθεσινή.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρώσει αντιπλημμυρικό έργο στον Χολαργό, στις οδούς Ανατολής και Αναστάσεως, έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων.

Έχουν επίσης υποβληθεί από τον Δήμο προς την Περιφέρεια Αττικής οριστικές μελέτες για αντίστοιχα αντιπλημμυρικά έργα, σε περιοχή του Χολαργού και του άνω Παπάγου Χολαργού, με στόχο την ολοκλήρωση του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων και την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου μας.

Τώρα, πιστεύουμε ότι συμπολίτες μας κατανοούν την απόλυτη αναγκαιότητα αυτών των έργων και ότι η μικρή ταλαιπωρία αξίζει, προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι.

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech