Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

29ο Φεστιβάλ και σημαντικές συνεργασίες Κύριο

•ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και της Κ.Ε.Δ.Ε.
Για πρώτη χρονιά φέτος έχουμε τη μεγάλη τιμή το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μια σπουδαία επιβράβευση για το σπουδαίο καλοκαιρινό θεσμό της πόλης μας και ολόκληρης της Αττικής.
Πρόκειται για διάκριση που επισφραγίζει την καλλιτεχνική υπεραξία του Φεστιβάλ, την πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας και αποτελεί εφαλτήριο για την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του θεσμού.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή της τη Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Ελένη Δουνδουλάκη.

•ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Για τέταρτη χρονιά συνεχίζεται η πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, με τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για όλους. Για φέτος έχουν προγραμματιστεί 4 μουσικές βραδιές με πολύ δημοφιλείς καλλιτέχνες από όλους τους μουσικούς χώρους και μια θεατρική παράσταση.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο για την αγαστή συνεργασία και την έμπρακτη προσφορά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

•ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΩΓΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ένα σπουδαίο επίτευγμα για την άρτια διεξαγωγή του 29ου Φεστιβάλ είναι η επίσημη συνεργασία που ξεκινάει φέτος με την κορωνίδα των ανθρωπιστικών φορέων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, παρέχοντας την υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων με νοσηλευτές και εθελοντές του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό και τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ε.Σ. κ. Γεώργιο Σκούμα, καθώς και το μέλος του Ε.Ε.Σ. και της Επιτροπής Φεστιβάλ κα Μάρω Πατσαρίση.

Η αντιπρόεδρος του Φεστιβάλ
Βικτωρία (Βικυ) Νικάκη
Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech