Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διανομή ειδών στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής TEBA Κύριο

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής TEBA, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του επικεφαλής  της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αττικής/Δήμο Αμαρουσίου με τον ανάδοχο «ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΤΟΙΜΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ» και  διακριτικό τίτλο: «Korinthian Palace Catering A.E.».

Ο πρώτος κύκλος διανομών βάσει της νέα σύμβασης θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 15-19 Μαΐου.

Στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/5//2023 και ώρες 0.30-13.00 .Oi ωφελούμενοι της τρέχουσας περιόδου έχουν ειδοποιηθεί μέσω γραπτού μηνύματος και email για την ώρα προσέλευσης προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία διανομής των ειδών στους ωφελούμενους και με σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αττικής/Δήμος Αμαρουσίου, ο νέος ανάδοχος έχει την υποχρέωση:

  • να τυποποιεί τα δέματα των ωφελούμενων σε συσκευασίες και να τα μεταφέρει με τα κατάλληλα οχήματα στον τόπο διανομής,
  • να τα εκφορτώνει,
  • να τα τοποθετεί στο σημείο,
  • να τα παραδίδει ταξινομημένα ανά κατηγορία δέματος στους τελικούς δικαιούχους (ωφελούμενους του προγράμματος), διαθέτοντας το απαιτούμενο προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή, ακολουθώντας τις υποδείξεις της υπηρεσίας και ενεργώντας υπό την εποπτεία της αρμόδιας Επιτροπής Παραλαβής για την εξασφάλιση συνεχούς ροής στη διανομή.

Ειδικά για την πρώτη ημέρα του νέου κύκλου διανομών οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ένα δέμα από υπόλοιπα του προηγούμενου κύκλου του ΤΕΒΑ και κατόπιν θα μετακινούνται στον υπαίθριο χώρο του γκαράζ όπου θα λαμβάνουν από το φορτηγό και τους υπαλλήλους του αναδόχου/προμηθευτή -συσκευασμένα -τα είδη της νέας σύμβασης.

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο τα προϊόντα που θα διανεμηθούν τη συγκεκριμένη ημέρα στους ωφελούμενους ,ανάλογα με τα μέλη της οικογένειάς τους. 

 

  

 

 

 

 

 

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech