Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων Κύριο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τις γειτονιές της πόλης, από τις υπηρεσίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η απομάκρυνση πραγματοποιείται, αφού έχει προηγηθεί η νόμιμη διαδικασία ειδοποίησης των ιδιοκτητών και αφού έχει παρέλθει το απαραίτητο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, από το 2020 έως σήμερα έχουν αποσυρθεί 91 οχήματα, τα οποία έχουν οδηγηθεί, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης.

Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 500, τα οποία κατόπιν επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες, έχουν απομακρυνθεί από τα σημεία που ήταν σταθμευμένα για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού απευθύνει έκκληση σε όσους ιδιοκτήτες έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους σε δρόμους της πόλης μας, να φροντίσουν για την απόσυρσή τους, καθώς αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν πρόβλημα στη στάθμευση και εμποδίζουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων και πεζών.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech