Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 123: Λήψη απόφασης σχετικά με την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Ευτέρπης 34.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση, η Δημοτική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

Την ανωτέρω εισήγηση του Τμήματος Πολεοδομικών και Τοπογραφικών Εφαρμογών
Την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων απέναντι από την είσοδο/έξοδο του υπόγειου χώρου στάθμευσης κατά 3,00μ επί της οδού Ευτέρπης 27, καθώς και απέναντι από την είσοδο/έξοδο του χώρου στάθμευσης (πυλωτή) κατά 2,00μ επί της Ευτέρπης 25, ώστε να διευκολύνονται τα οχήματα κατά την έξοδο τους από αυτούς.
Η σήμανση της απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων θα υλοποιηθεί με κίτρινη διαγράμμιση στο οδόστρωμα απέναντι από την είσοδο/έξοδο του υπόγειου χώρου στάθμευσης κατά 3,00μ, καθώς και απέναντι από την είσοδο/έξοδο του χώρου στάθμευσης (πυλωτή) κατά 2,00μ, (συνημμένο σχέδιο διαγράμμισης).
Τα έξοδα προμήθειας των υλικών θα βαρύνουν τους αιτούντες, ενώ η τοποθέτηση θα γίνει με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Σημειώνεται ότι το πεζοδρόμιο μπροστά από τους χώρους στάθμευσης δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένο με τις απαιτούμενες κλίσεις και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν χορηγηθεί.
Θα πρέπει να απομακρυνθούν το σκυρόδεμα που έχει τοποθετηθεί στο ρείθρο και χρησιμοποιούνται ως ράμπα για την είσοδο/έξοδο των οχημάτων από τους χώρους στάθμευσης.
Το ρείθρο πρέπει να είναι ελεύθερο χωρίς εμπόδια, για την απορροή των όμβριων υδάτων και να μην αποτελεί συνέχεια της ράμπας που χρησιμοποιείται για την είσοδο/έξοδο των οχημάτων από τους χώρους στάθμευσης.
Επιπρόσθετα, θα πρέπει να τοποθετηθεί αγωγός ομβρίων επί του πεζοδρομίου από το όριο του οικοπέδου σας έως το ρείθρο για την απορροή των όμβριων υδάτων της ιδιοκτησίας σας. Θα πρέπει να εξαλειφθεί το κενό επί του πεζοδρομίου βάθους 7-8εκ, το οποίο χρησιμοποιείται ως οδηγός για την απορροή των όμβριων υδάτων στο ρείθρο. Το εν λόγω κενό στο πεζοδρόμιο αποτελεί κίνδυνο για τους πεζούς και αιτία για δημιουργία ατυχήματος.


Ακολουθεί απόσπασμα χάρτη της οδού Ευτέρπης 34.

 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής
Ηλίας Αποστολόπουλος

 

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech