Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 122: Λήψη απόφασης σχετικά με την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Ευτέρπης από την οδό Λ. Περικλέους έως την οδό Αετιδέων.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση, η Δημοτική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

Την ανωτέρω εισήγηση του Τμήματος Πολεοδομικών και Τοπογραφικών Εφαρμογών
Την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
επί των καταμετρούμενων ψήφων

Την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων δεξιά της οδού Ευτέρπης στο τμήμα από την οδό Λ. Περικλέους έως την οδό Αετιδέων, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων. (σχέδιο διαμόρφωσης οδού Ευτέρπης)
Η σήμανση της απαγόρευσης στάθμευσης επί της οδού Ευτέρπης θα υλοποιηθεί με κίτρινη διαγράμμιση στο οδόστρωμα (δεξιά πλευρά της οδού). Θα τοποθετηθούν οι πινακίδες Ρ40 και οι πρόσθετες πινακίδες ΠΡ04α & ΠΡ04γ στην αρχή και στο τέλος του Οικοδομικού Τετραγώνου.
Επίσης θα υλοποιηθεί η σήμανση στον κόμβο Ευτέρπης και Αετιδέων καθώς και οι διαβάσεις πεζών, όπως αποτυπώνονται στο σχέδιο 15.2(α) της μελέτης του ΣΒΑΚ.
Επίσης θα υλοποιηθεί διαγράμμιση απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων στον κόμβο επί της οδού Αετιδέων & Ευτέρπης σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ 2ι του ΚΟΚ (σχέδιο διαμόρφωσης οδού Ευτέρπης).


Ακολουθεί απόσπασμα χάρτη της οδού Ευτέρπης (από Λ. Περικλέους έως Αετιδέων)

 

 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής
Ηλίας Αποστολόπουλος

 

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech