Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 121: Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση, η Δημοτική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

Την ανωτέρω εισήγηση του Τμήματος Τοπικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων
Την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Τη χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Μερικής Επεξεργασίας (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)» με τον διακριτικό τίτλο «LE PAON CAFE», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ασπασίας 63, στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού και για το χρονικό διάστημα ισχύος της (έως 2 έτη), ως αρμόδιο όργανο σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 83 του Ν. 3852/2010 όπως αυτό συμπληρώθηκε με την παρ.7 του άρθρου 5 του Ν.4623/2019 και στη συνέχεια τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του Ν.5056/2023, σε συνδυασμό με την υπ’ αρ. 240/18.12.2013 κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, όπως συμπληρώθηκε και τροποποιήθηκε μεταγενέστερα με την υπ΄αρ. 75/02.04.2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού (παρ. ε’ (1), (3-10), όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής) που ορίζει τα κάτωθι:


1)   Τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα έως και Πέμπτη) η λειτουργία μουσικής παρατείνεται κατά δύο (2) ώρες, ήτοι κατά μεν τη χειμερινή περίοδο μέχρι την 24:00 ώρα, κατά δε τη θερινή περίοδο μέχρι την 01:00 πρωινή.
2)   Κατά τις ημέρες Παρασκευή (βράδυ Παρασκευής), Σάββατο (βράδυ Σαββάτου) και Κυριακή (βράδυ Κυριακής) τις επίσημες αργίες και τις παραμονές των επισήμων αργιών καθώς και την περίοδο 18 Δεκεμβρίου – 8 Ιανουαρίου, παρατείνεται μέχρι την 03:00 πρωινή, για τα καταστήματα που λειτουργούν σε κλειστό χώρο και για τα καταστήματα που λειτουργούν σε ανοικτό χώρο μέχρι την 02:00 πρωινή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων.
3)   Απαγορεύεται η λειτουργία της μουσικής κατά τις ώρες κοινής ησυχίας, όπως αυτές καθορίζονται από την ισχύουσα Αστυνομική Διάταξη.
4)   Ως θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1η Απριλίου έως την 30η Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου, σύμφωνα με την ισχύουσα Αστυνομική Διάταξη.
5)   Κατά τις επιτρεπόμενες ώρες εκπομπής μουσικής, η μέγιστη (Α) ηχοστάθμη μέσα στο κατάστημα δεν θα ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 80 db (Α), όπως καθορίζεται από το χαρακτήρα της περιοχής όριο.
6)   Η ένταση του ήχου πρέπει να είναι χαμηλή, ανάλογα με το χώρο, ώστε να δημιουργείται ευχάριστη ατμόσφαιρα στο κατάστημα και η οποία δεν θα ξεπερνά, σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα 80 db (Α) μέσα στο κατάστημα.
7)   Θα λειτουργεί με κλειστές τις πόρτες, τα παράθυρα και οποιοδήποτε φυσικό ή τεχνητό άνοιγμα και με κατάλληλο (αθόρυβο) σύστημα εξαερισμού ή κλιματισμού της αίθουσας, ώστε να μη δημιουργείται ηχορύπανση στον περιβάλλοντα χώρο.
8)   Δεν θα τοποθετηθούν ηχεία ή τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη πηγή εκπομπής μουσικής και θορύβου έξω από το κατάστημα.

 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής
Ηλίας Αποστολόπουλος

 

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech