Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εντευκτήριο Γυναικών Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Όλοι γνωρίζουμε ότι το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, της ενδοοικογενειακής βίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης παρουσιάζει έξαρση, ειδικά στην περίοδο του covid 19 και απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ.
Για την πρόληψη, την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, την άρση των ανισοτήτων και την ομαλή συμβίωση των δύο φύλων ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού έχει συγκροτήσει Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (αριθ.297/2019 Απόφαση Δ. Σ).

Η Επιτροπή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, προχωρεί στη δημιουργία Εντευκτηρίου Γυναικών Παπάγου-Χολαργού, το οποίο θα λειτουργήσει προσεχώς. Το Εντευκτήριο δεν θα αποτελεί απλώς ένα σημείο συνάντησης γυναικών αλλά ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών, ευαισθητοποίησης και θα πλαισιώνεται από εκδηλώσεις που αφορούν τις γυναίκες.
Όμως, πριν το ξεκίνημά του, θεωρούμε απαραίτητη τη διερεύνηση της γνώμης των γυναικών Παπάγου -Χολαργού στα θέματα που τις αφορούν.

Για το λόγο αυτό εκπονήθηκε το ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο και με αυτό τον τρόπο να συμβάλετε ουσιαστικά στη δημιουργία μιας νέας δομής αποκλειστικά για τις γυναίκες.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας - Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου - Τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech