Τρία γατάκια ψάχνουν οικογένεια Κύριο

O Γατούλης είναι ένα πανέμορφο γατάκι που μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο κτηνιατρείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, παρά την προσπάθεια αποκατάστασης, το πίσω του ποδαράκι δεν επανήλθε ποτέ μετά τον τραυματισμό του. Είναι στειρωμένος, πάει στην άμμο,τρώει ξηρά τροφή και με άριστη υγεία. Η φιλοξενία τελείωσε με αποτέλεσμα από σήμερα να βρίσκεται στο κλουβί κτηνιατρείου. Έχει κινητικά προβλήματα και έχει ανάγκη μία νέα οικογένεια καθώς δεν μπορεί να επιβιώσει αν βγει στον δρόμο. Δίνεται εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας του Δήμου σε συνεργασία με το ζωοφιλικό σύλλογο "Φίλοι ζώων Παπάγου Χολαργού".

 

Ο Φρίξος και η Έλλη είναι δύο αδερφάκια δύο μηνών. Φιλοξενούνται στην Αγία Παρασκευή και ακολουθούν θεραπεία για τα ματάκια τους. Οι προβλέψεις για την Έλλη δεν είναι καλές, μάλλον δεν θα μπορέσει να ξαναδεί, όμως γνωρίζει που ειναι η άμμος και το φαγάκι της. Ο Φρίξος είναι ποιό τυχερός, καθώς θα καταφέρουμε να σώσουμε μέρος της όρασής του. Η μικρή Έλλη είναι η λευκή με τις πιτσίλες, με σιγανή φωνούλα ίσα που ακούγεται. Χαδιάρα κι εύθραυστη, εμπιστεύεται αμέσως όποιον την πάρει αγκαλιά. Καί τα δύο γατάκια είναι εξοικειωμένα με σκύλο. Και τα δύο αδέρφια έχουν αποπαρασιτωθεί και ετοιμάζονται να κάνουν τα πρώτα τους εμβόλια. Θα δωθούν εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας του Δήμου σε συνεργασία με τον ζωοφιλικό σύλλογο "Φίλοι ζώων Παπάγου Χολαργού".

Πληροφορίες στην σελίδα του συλλόγου "ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ". 'Ολες οι υιοθεσίες  γίνονται από τον Δήμο σε συνεργασία με  την φιλοζωική.

Τελευταία τροποποίηση στις 13 Σεπ 2019
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σκυλάκια για υιοθεσία

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός