Αποφ. 05/2015 “Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου–Χολαργού, για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου έξωθεν του σταθμού ΜΕΤΡΟ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ», για τοποθέτηση/εγκατάσταση κλωβού (μονάδα φόρτισης κινητών τηλεφώνων-πινακίδα ηλ/κής διαφήμισης)”

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφασίζει,

Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, όπως:

Επιτραπεί στην εταιρεία PVLink Ενεργειακή ΑΕ, να εγκαταστήσει, για χρονικό διάστημα ενός έτους, τη μονάδα φόρτισης κινητών τηλεφώνων (σύστημα “EnGo”), στο δημοτικό κοινόχρηστο χώρο / έξοδο ΜΕΤΡΟ Εθνικής Άμυνας, με υποχρέωση της εταιρείας έναντι του παραχωρησιούχου Δήμου Παπάγου – Χολαργού:
(1) να παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν προβολής μηνυμάτων του δήμου, στην οθόνη LED επί 120 λεπτά ημερησίως και
(2) να παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν φόρτισης κινητών / λοιπών συσκευών συνδημοτών μας, καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου, στη μονάδα φόρτισης της εγκατάστασης.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΦΡΑΓΚΗ

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός