Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (16 Απριλίου 2018)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε Τακτική συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55 – Χολαργός, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), στις 16 Απριλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Εισήγηση προς τo Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με την απαγόρευση στάθμευσης σε οδικό τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού (συμβολή Μιλτιάδου και Ασπασίας).
ΘΕΜΑ 2ο: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου - Χολαργού σχετικά με την έγκριση των δρομολογίων Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
ΘΕΜΑ 3ο: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου - Χολαργού, σχετικά με την Ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης για τον εορτασμό του Ι. Ναού της Παναγίας Φανερωμένης στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.
ΘΕΜΑ 4ο: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με την έγκριση της Μελέτης για την προώθηση της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.
ΘΕΜΑ 5ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με τη Διεύρυνση του πεζοδρομίου στην διάβαση πεζών επί της οδού Φειδίου 12 (έξωθεν 1ου Νηπιαγωγείου Χολαργού).

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Γεωργία Αρβανίτη

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός