Τράκας Μιχαήλ

  • 05 Απρ 2015

Γεννήθηκα το 1968 στο Χολαργό, όπου διαμένω μόνιμα έως σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Διονυσία ( Ντενίζ ) Γαλάνη και έχουμε έναν υιό, το Σπύρο.

Μαθήτευσα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, καθώς και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου. Στη συνέχεια σπούδασα Οδοντοτεχνική και ασκώ το επάγγελμα του Τεχνολόγου Ορθοδοντικού.
Έχω διατελέσει Καθηγητής, για αρκετά έτη, στο Ι.Ε.Κ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ, καθώς και στο Τ.Ε.Λ. – Τ.Ε.Ε. ΚΕΛΕΣΟ.

Στον δήμο μας το ενδιαφέρον μου για τα κοινά αποτυπώθηκε με τη συμμετοχή μου ως μέλος στο Δ.Σ. του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ενώ σήμερα είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού.

Σήμερα ως ενεργός πολίτης, θέλω να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στο   συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, με στόχο  τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μας.

Η στήριξη της υποψηφιότητάς μου, θα είναι για μένα τιμή και ευθύνη.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός