Δεμέστιχας Παναγιώτης

  • 05 Απρ 2015

Γεννήθηκα το 1977, μεγάλωσα και ζω στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, όπως και η οικογένεια μου για περισσότερα από 50 χρόνια .Είμαι γιος του υπ/τγου ε.α. (ΜΧ) Λεωνίδα Π. Δεμέστιχα και της Ελένης Δεμέστιχα (και αδελφός της Αγγελίνας Δεμέστιχα, οικονομολόγου Msc.).

Μετά την αποφοίτηση μου από το 1ο Γενικό Λύκειο Παπάγου φοίτησα στο τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και μετεκπαιδεύτηκα στην Ιστορία και στην Επιγραφική στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Σήμερα, είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης www.kks.gr. Ως Φιλόλογος παράλληλα με τη διδασκαλία ασχολούμαι και με τη συγγραφή και έκδοση φιλολογικών συγγραμμάτων, ενδεικτικά:  Γραμματική Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας,Εκπαιδευτικά συγγράμματα μέσης εκπαίδευσης και έχω συμμετάσχει σε συλλογικές εκδόσεις της Ελληνικής Επιγραφικής Εταιρείας.

Πιστεύοντας στην αξία της δια βίου μάθησης ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων  στο Ε.Α.Π.

Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά.

Αρθρογραφώ  στην εφημερίδα http://www.okosmosgyromas.gr/.

Ως εθελοντής υπήρξα αρχηγός της 2ης Ομάδας Προσκόπων Παπάγου και ενεργό μέλος του Προσκοπισμού.

Είμαι παντρεμένος με την Εμμανουέλα Πενθερουδάκη οικονομολόγο Msc και έχουμε ένα γιο, τον Λεωνίδα. 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός