Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 175/2018 “Επικαιροποίηση της υπ΄ αριθ. 36/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Χολαργού, για την τροποποίηση σχεδίου στο λόφο Τσακού”

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Εγκρίνει σύμφωνα με την παραπάνω εισήγηση:

Εγκρίνει σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση, την επικαιροποίηση της υπ΄ αριθ. 36/2010 απόφασης Δημοτικού συμβουλίου τού πρώην Δήμου Χολαργού, για την τροποποίηση σχεδίου στο λόφο Τσακού και συγκεκριμένα εγκρίνει τη διεύρυνση του ισχύοντος από το Τοπικό Ρυμοτομικό Λόφου Τσακού περιγράμματος της κόκκινης γραμμής όπως φαίνεται στο συνοδεύον την απόφαση Τοπογραφικό Διάγραμμα και την αύξηση του ύψους από τα 10μ. στα 15μ. .

Η απόφαση του πρώην Δήμου Χολαργού, επικαιροποιείται λόγω παλαιότητας της αλλά και λόγω της ύπαρξης του ενοποιημένου πλέον Δόμου Παπάγου - Χολαργού.

 

Ο  Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

 

Διαβάστηκε 773 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech